Τελευταίες Ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη για το Game Development


Το απόγευμα της Πέμπτης 10 Δεκεμβρίου, οι φίλοι του online gaming είχαν την δυνατότητα να μάθουν εκ των έσω τα μυστικά του game development. Ο κ. Παπαγαθαγγέλου, Συνιδρυτής και Lead Game Designer της εταιρείας Traptics, μίλησε για την τέχνη της δημιουργίας παιχνιδιών και περιέγραψε το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού. Τόνισε την συμβολή της εμπλοκής των παικτών, του σχεδιασμού και των καλλιτεχνικών στοιχείων στην επιτυχή ανάπτυξη παιχνιδιών. Επίσης, αναφέρθηκε στις δυσκολίες χρηματοδότησης και το κόστος παραγωγής, καθώς και στην ελληνική βιομηχανία που πλέον προσανατολίζεται και στην ανάπτυξη παιχνιδιών πέραν της ψυχαγωγίας. Όπως ανέφερε ο ίδιος, τα τελευταία χρόνια το τοπίο έχει αλλάξει στη χώρα μας, με το game development να θεωρείται μια διαδραστική μορφή τέχνης.

Τέλος, ο κ. Παπαγαθαγγέλου απάντησε στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων, συνομίλησε με το κοινό και έδωσε συμβουλές στους νέους που θέλουν να κάνουν το πάθος τους επάγγελμα.

Ευχαριστούμε τον κ. Παπαγαθαγγέλου για την συμμετοχή του στη τηλεδιάσκεψη και του ευχόμαστε μια συνεχή, επιτυχή πορεία σ’ αυτόν τον απαιτητικό και δημιουργικό κόσμο του game development.

 

                                                                                            Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

 


 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.