Τελευταίες Ειδήσεις

Ελάτε μια βόλτα στο "Πέρασμα"

Πολύ κοντά στην πανέμορφη πόλη της Καλαμπάκας, μέσα σε ένα εκπληκτικό φυσικό τοπίο, στο χωριό Ελάφι, υπάρχει η ταβέρνα «το Πέρασμα»! Μεράκι, τρομερές γεύσεις και άριστη εξυπηρέτηση είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της. Ελάτε να τη γνωρίσουμε…..



Ο χώρος είναι πάρα πολύ όμορφος, καθαρός, άνετος, στοιχεία που αποτελούν βασικό παράγοντα για να απολαύσετε το φαγητό σας με καλή παρέα και κρασάκι! Τους χειμερινούς μήνες, το τζάκι δίνει την απαραίτητη «ζεστασιά» στην ατμόσφαιρα, ενώ τους θερινούς μήνες, η ανθοστόλιστη αυλή του με τους κισσούς και τη θέα στα λιβάδια και τα βουνά της περιοχής, ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη. Το μάτι σας θα χορτάσει…Τι γίνεται όμως και με το στομάχι;



Φρεσκοκομμένες σαλάτες -με την κλασσική χωριάτικη να δεσπόζει- κάνουν την αρχή! Ύστερα τα ορεκτικά…. Καταπληκτικό γαλοτύρι, τυροκαυτερή, τζατζίκι, μπουγιουρντί, οι απαραίτητες σε κάθε σωστό τραπέζι τηγανητές πατάτες και ότι τραβάει η ψυχή σας για να συνοδεύσετε το πολύ καλό ντόπιο τσίπουρο του μαγαζιού! Η αποκορύφωση έρχεται όταν στο τραπέζι καταφτάνουν σιγά σιγά τα κρέατα…Το μέγεθος της κάθε μερίδας…ζαλίζει! Όλα γευστικότατα, όλα ψημένα από πραγματικούς μερακλήδες!




Αυτό που όμως βρίσκεται στην κορυφή όλων κατά την ταπεινή μας άποψη είναι τα παϊδάκια! Αρνίσια, αλλά και πρόβεια, καλοψημένα, πεντανόστιμα, τα παϊδάκια στο «Πέρασμα» ξετρελαίνουν όσους επισκέπτονται το μαγαζί και είναι ίσως ο βασικότερο λόγος για να ξαναπάτε 1, 2, 3….100 φορές ακόμα!



Οι υπεύθυνοι του καταστήματος Μιχαηλία Ταμπάκου και Νικόλαος Παπαγεωργίου έχουν επιμεληθεί τα πάντα μέσα στο «Πέρασμα» με γνώμονα το σεβασμό προς τον πελάτη, την άψογη εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση του ουρανίσκου σας!



lovelovetip: Παραγγείλτε παϊδάκια, μισά πρόβεια μισά αρνίσια και αποφασίστε εσείς ποιο είναι το καλύτερο γιατί εμείς πραγματικά δε μπορούμε να διαλέξουμε!

Ταβέρνα-Ψησταριά «Το Πέρασμα»
15ο χιλ Καλαμπακας – Καστανιάς (δείτε το χάρτη)
τηλέφωνο: 2432 088375 -6987519994
facebook: To Πέρασμα/Ταβέρνα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.