Τελευταίες Ειδήσεις

Με μεγάλη επιτυχία η «Παπιό-Βόλτα» της ΜΟ.ΛΕ.Κ.

Την Κυριακή 19/7 πραγματοποιήθηκε από την ΜΟ.ΛΕ.Κ η 2η Μότο- Εκδρομή με μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτες (Παπιό-βόλτα) . Μετά την περσινή επιτυχία της εκδήλωσης,  φέτος η συμμετοχή των Καλαμπακιωτών αναβατών ήταν ακόμη μεγαλύτερη φθάνοντας σε αριθμό τους 30.. Η διαδρομή που ακολουθήθηκε ήταν: Καλαμπάκα – Παλιουριά (Γρεβενών)- Μεταξάς (Κοζάνης)  – Ελασσόνα (Λάρισας) – Βερδικούσσα (Λάρισας) - Λογγάς - Καλαμπάκα και άγγιξε τα 230 χλμ. Με τις απαραίτητες στάσεις για ανεφοδιασμό (Μεταξάς), καφέ (Ελασσόνα) και φαγητό (Βερδικούσσα) όλη η εκδρομή διήρκησε γύρω στις 8 ώρες.
Οδηγήσαμε σε μαγευτικά τοπία όπως η τεχνητή λίμνη της Παλιουριάς με φόντο το Μοναστήρι του Αγίου Νικάνορος , το ιστορικό Σαραντάπορο και το υπέροχο δάσος του Λογγά. Παρά τον μικρό κυβισμό των μοτοσυκλετών αλλά και τις ταχύτητες που δεν ξεπερνούσαν τα 70 χλμ/ώρα όλοι απόλαυσαν την διαδρομή και το διασκέδασαν.
Η ΜΟ.ΛΕ.Κ , ζωντανό κύτταρο της πόλης μας και όχι μόνο ,  θέλει να ευχαριστήσει τους συμμετέχοντες που τίμησαν την εκδήλωση και επιφυλάσσεται για περισσότερες στο μέλλον.
Εκ του Δ.Σ

-- 

Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.