Τελευταίες Ειδήσεις

Οι γυναίκες δίνουν τη νίκη στην Κατερίνα Παπακώστα


Μπροστά σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση γυναικών, μίλησε το βράδυ της Τρίτης στον υπαίθριο χώρο του μουσείου Τσιτσάνη, η υποψήφια Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα.
Ως γυναίκα προς γυναίκες μίλησε περισσότερο η Κατερίνα Παπακώστα και όχι ως πολιτικός, γεγονός που αναγνωρίστηκε και εκτιμήθηκε δεόντως από τις εκατοντάδες γυναίκες που αποτελούσαν το ακροατήριο της εκδήλωσης και οι οποίες γέμισα ασφυκτικά τον χώρο έξω από το μουσείο Τσιτσάνη.
Η Κατερίνα Παπακώστα μίλησε για τον πολυσύνθετο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η γυναίκα στη σύγχρονη εποχή ως μητέρα, σύζυγος, εργαζόμενη, νοικοκυρά με πολλές ακόμα ιδιότητες, δεσμευόμενη να στηρίξει την γυναίκα με όλες της τις δυνάμεις, όταν με το καλό εκλεγεί Βουλευτής.
Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς είναι το ότι η Κατερίνα Παπακώστα είχε προσωπική επαφή με κάθε γυναίκα ξεχωριστά που παρέστη, στο περιθώριο της ομιλίας της, ενώ διάχυτο ήταν το κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού στην διάρκεια της εκδήλωσης, γεγονός που προμηνύει πως η ώρα της εκλογής της Κατερίνας Παπακώστα στο ελληνικό κοινοβούλιο έχει φτάσει!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.