Τελευταίες Ειδήσεις

Αυτή τη φορά επιλέγουμε την κυβέρνηση της χώρας…








Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Αντωνιάδη στην Καλαμπάκα η ΝΕ και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων.
Πραγματοποιήθηκε ένας απολογισμός του Κυβερνητικού έργου τα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Και οι τρείς βουλευτές του νομού Τρικάλων Παναγιώτα Δριτσέλη, Σάκης Παπαδόπουλος και Χρήστος Σιμορέλης, έκαναν αναφορές για τις κυβερνητικές παρεμβάσεις , αλλά και τα έργα που έγιναν σε επίπεδο νομού και ειδικά στο δήμο Μετεώρων
Συντονιστής της συνέντευξης ήταν το στέλεχος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Πέρυ Χαρτοπούλου
«Η χώρα πάει συντεταγμένα σε εκλογές την 7η Ιουλίου» επισήμαναν και συνέχισαν.

«Αυτή τη φορά επιλέγουμε την κυβέρνηση της χώρας. Επομένως το διακύβευμα της κάλπης των εθνικών εκλογών είναι εντελώς διαφορετικό από αυτής των ευρωεκλογών. Το δίλημμα είναι ξεκάθαρο και αφορά το μέλλον της Ελλάδας. Πρόοδος και οριστική έξοδο από την κρίση που θα επιτευχθεί με μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ή συντήρηση και οπισθοδρόμηση με μια κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ.
Έχουμε μπροστά μας μια ανοιχτή εκλογική μάχη και μπαίνουμε σε αυτή δυναμικά, με ευρεία συστράτευση, αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία. Στόχος μας είναι να γίνει προγραμματική συζήτηση σε κάθε τομέα, με καθαρές θέσεις και προτάσεις, παρά το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης θέλει να το αποφύγει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.