Τελευταίες Ειδήσεις

Ο στόλος της Hyundai στην Καλαμπάκα

Την δυνατότητα να δουν και να θαυμάσουν από κοντά τα νέα μοντέλα της Hyundai έχουν από το πρωί της Παρασκευής οι Καλαμπακιώτες και όχι μόνο καθώς ο στόλος της έχει...αράξει στην κεντρική πλατεία Ρήγα Φεραίου της πόλης.
Κι αυτό χάρη στην πρωτοβουλία του αποκλειστικού αντιπροσώπου της καταξιωμένης εταιρείας στο νομό Τρικάλων Απόστολου Μανώλη ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του είναι παρόντες παρέχοντας κάθε πληροφορία στους πολίτες που επισκέπτονται το χώρο όπου εκτίθενται τα νέα μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να κάνουν και test drive καθώς υπάρχει στη διάθεσή τους το νέο Kona και να πα΄ρουν μια πραγματική γεύση για την κατασκευή, την άνεση, τον εξοπλισμό και φυσικά την συμπεριφορά του στο δρόμο.

...Οπότε λοιπόν σπεύσατε όσοι δεν προλάβατε μέχρι και την Κυριακή στην κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας για να δείτε από κοντά όλα τα νέα μοντέλα της Hyundai όπου ο Απόστολος Μανώλης και οι συνεργάτες του είναι έτοιμοι να σας δώσουν κάθε πληροφορία και γιατί όχι να αποκτήσετε το δικό σας νέο αυτοκίνητο...






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.