Τελευταίες Ειδήσεις

Δυναμική εκκίνηση Μπουτίνα για την Περιφέρεια με όπλο το έργο του στον τουρισμό

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Καλαμπάκας ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού-Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης Γιάννης Μπουτίνας και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας με τον συνδυασμό "Συμμαχία υπέρ των Πολιτών" πραγματοποίησε μια καθόλα επιτυχημένη εκδήλωση-αφετηρία της προεκλογικής του εκστρατείας με θέμα «Τουρισμός και Περιφέρεια Θεσσαλίας - Έργο και Προοπτική».
Ο Γιάννης Μπουτίνας εργάστηκε και παρήγαγε έργο σημαντικό στον τομέα του, κάτι που ανταμείφθηκε και σε ευρωπαϊκό επίπεδο με σχετική βράβευση τόνισε ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ-Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός χαιρετίζοντας την εκδήλωση, εξήρε το συνολικό του έργο λέγοντας πως ήταν από τους καλύτερους Αντιπεριφερειάρχες.

Ο κ. Αγοραστός αναφέρθηκε εν τάχει και στο έργο της Περιφέρειας με γνώμονα πάντα την πρόοδο του τόπου και την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών κι ευχήθηκε καλή επιτυχία στον εκλεκτό συνεργάτη του και στην νέα εκλογική μάχη.

Ακολούθησε χαιρετισμός του κ. Τάσου Γούσιου από την Ένωση Ξενοδόχων Λάρισας ο οποίος αναφέρθηκε στην εξαιρετική και γόνιμη συνεργασία που είχε με τον κ. Μπουτίνα αλλά και τα σημαντικά επιτεύγματα επί θητείας του στον τομέα του τουρισμού λέγοντας ότι χαρακτηρίζεται επί πλέον για ανθρωπιά, ειλικρίνεια και εργατικότητα.
Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων κ. Σωτήρης Φαμίσης, ο οποίος αναφέρθηκε στην μεταξύ τους άριστη συνεργασία αλλά και στην μελλοντική  θεωρώντας δεδομένη την επανεκλογή του Γιάννη Μπουτίνα ως περιφερειακού συμβούλου.
Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Γιάννης Μπουτίνας που αναφέρθηκε στην πορεία και το έργο που επιτελέστηκε επί των ημερών του στον τομέα του τουρισμού, ευχαρίστησε τον Κώστα Αγοραστό για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία αλλά και όλους εκείνους που συνέδραμαν ώστε να επιτευχθούν σημαντικά πράγματα σε επίπεδο Περιφέρειας.
Ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και την τιμή και διαβεβαίωσε ότι θα δώσει τη μάχη για το καλύτερο του τόπου.












Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.