Τελευταίες Ειδήσεις

Με τον Θοδωρή Χήρα η Βασιλική Χαλιμούρδα



Η Βασιλική Χαλιμούρδα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μεσοχώρα. Είναι παντρεμένη με τον Παντελή Τσιάντα και είναι μητέρα δύο παιδιών.
Εργάστηκε για έξι χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και από το 1996 έως το 2010 εργάστηκε ως υπάλληλος στη Νομαρχία Τρικάλων.  Από το 2011 έως σήμερα εργάζεται στο Δήμο Τρικκαίων. Διετέλεσε για δύο θητείες Πρόεδρος των εργαζομένων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων και η πρώτη της απόπειρα ενασχόλησης με την τοπική αυτοδιοίκηση έγινε το 2006 στις Νομαρχιακές εκλογές ως υποψήφια του συνδυασμού "Αυτοδιοικητική Ενότητα".
Πιστεύει πως κινητήριος μοχλός ανάπτυξης ενός τόπου είναι η ενεργή συμμετοχή των ανθρώπων του, αυτός ήταν και ο λόγος που συντάχθηκε στο πλευρό του Θεόδωρου Χήρα για να συμβάλλει στην υλοποίηση του οράματος του συνδυασμού για τον Δήμο Πύλης. Ένα "ΟΡΑΜΑ" που μας θέλει όλους συνοδοιπόρους, συμμέτοχους, συνεργάτες και συνδημιουργούς και όχι συνένοχους.

Η Βασιλική Χαλιμούρδα αποδέχθηκε την πρόσκληση να θέσει υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος στη Δ.Ε. Πινδαίων στον συνδυασμό “Πύλης Όραμα” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Θεόδωρο Χήρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.