Τελευταίες Ειδήσεις

Χρήστος Σινάνης-Πάμε με "ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣΗΣ" για νίκη από την πρώτη Κυριακή

Αισιόδοξος για επιτυχές αποτέλεσμα και νίκη του συνδυασμού του "ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ" από την πρώτη Κυριακή εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Μετεώρων και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Σινάνης εγκαινιάζοντας το βράδυ της Τρίτης το εκλογικό του κέντρο στην Καλαμπάκα.
Με εμφανή την ικανοποίηση για την μεγάλη ανταπόκριση των δημοτών στην πρόσκληση του ο Χρήστος Σινάνης αμέσως μετά τον καθιερωμένο Αγιασμό του εκλογικού κέντρου ευχαρίστησε όλους για την στήριξη και την δυναμική παρουσία τους τονίζοντας ότι με σημαία τα έργα και τις πράξεις προχωράμε μαζί και σχεδιάζουμε το μέλλον του Δήμου για την επόμενη τετραετία.
Αναφέρθηκε στα έργα της δημοτικής του αρχής λέγοντας πως παρά τις δυσκολίες των καιρών επιτύχαμε πολλά και δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε με κανέναν γιατί μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη του τόπου προς όφελος των δημοτών.

Επέκρινε τις πολιτικές κάποιων που με καταγγελίες όπως είπε και ανέξοδες υποσχέσεις προσπαθούν να κερδίσουν την ψήφο των πολιτών αλλά είναι βέβαιο πως θα τους γυρίσουν την πλάτη γιατί έχουν γνώση της πραγματικότητας.
Καταλήγοντας ο Χρήστος Σινάνης κάλεσε όλους να δώσουν τη μάχη μαζί, με "ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ" για νίκη από την πρώτη Κυριακή εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων.




























Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.