Τελευταίες Ειδήσεις

Πόλος έλξης Καλαμπάκα-Μετέωρα για το τριήμερο-Αγγίζει το 100% η πληρότητα δηλώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Φαμίσης




Θετικά είναι τα μηνύματα για την τουριστική βιομηχανία της Καλαμπάκας και της ευρύτερης περιοχής αναφορικά με τις κρατήσεις για το τριήμερο του Πάσχα.
Τουλάχιστον αυτό καταδεικνύεται από τις μέχρι τώρα κρατήσεις στα καταλύματα της Καλαμπάκας και της γύρω περιοχής οι οποίες παρουσιάζουν αισθητή αύξηση και καλύπτουν αυτή την ώρα το  100% περίπου της δυναμικότητας.
Γεγονός που αναμφίβολα έρχεται να επιβεβαιώσει ότι παρά την οικονομική κρίση και γενικότερα τη δύσκολη συγκυρία πως  η Καλαμπάκα και τα Μετέωρα αποτελούν ένα σημαντικό πόλο έλξης για ντόπιους και ξένους επισκέπτες που προτιμούν να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα  στην περιοχή.
Αυτό χωρίς ιδιαίτερη σκέψη αποτελεί μια ευχάριστη εξέλιξη για όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με το τουριστικό προϊόν τονίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Σωτήρης Φαμίσης και συνάμα έρχεται να δώσει μια τονωτική οικονομική ανάσα στην τοπική οικονομία που το έχει ανάγκη όπως γίνεται κατανοητό σε όλους.
Βέβαια ευτυχής συγκυρία είναι το γεγονός ότι την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή η ζήτηση δωματίων αυξήθηκε κατακόρυφα από Έλληνες και τουριστικά γραφεία με συνέπεια  και χθες να γίνονται κρατήσεις στα ελάχιστα δωμάτια που είχαν απομείνει και να εκτοξεύσουν τα ποσοστά σε καθολική  πληρότητα των ξενοδοχείων της περιοχής Καλαμπάκας-Καστρακίου ακόμη και στον ορεινό όγκο όπως αναφέρουν κάποιες νεότερες πληροφορίες.



Ωστόσο ο πρόεδρος των ξενοδόχων τονίζει την ανάγκη οι συνάδελφοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κάνουν το καλύτερο δυνατό για την παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες γιατί οι καιροί όπως παρατηρεί είναι δύσκολοι και ανά πάσα στιγμή όλα μπορεί να ανατραπούν εύκολα.
Βέβαια και οι  καιρικές συνθήκες που επικρατούν δείχνουν καλές και οι λάτρεις της περιοχής δεν πτοούνται ενώ  οι πρώτες αφίξεις αναμένονταν από Μεγάλη Πέμπτη-Μεγάλη Παρασκευή και η κορύφωση τους θα γίνει το Μεγάλο Σάββατο ενώ η αναχώρηση τους τοποθετείται τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα.
  Οιωνοί λοιπόν καλοί για την τοπική τουριστική βιομηχανία και στο χέρι μας είναι να βάλουμε θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον γιατί το αξίζουμε και το δικαιούμαστε ως περιοχή να κάνουμε τη διαφορά ακόμη και σε περίοδο έντονης οικονομικής κρίσης αλλά και κόντρα σε όσους με διάφορες επινοήσεις θέλουν να κρατήσουν τον κόσμο στα μεγάλα αστικά κέντρα τονίζει ο πρόεδρος των ξενοδόχων κ. Φαμίσης.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.