Τελευταίες Ειδήσεις

Επίσκεψη Κώστα Αρβανίτη στην Καλαμπάκα




Στην  Καλαμπάκα βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο γνωστός δημοσιογράφος και  υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης.
Στο πλαίσιο περιοδείας του στο νομό μας  ο Κώστας Αρβανίτης έλαχε θερμής υποδοχής σε γνωστό καφέ στην πλατεία Δημαρχείου από  βουλευτές του ΣΥΡΙΑΖΑ και στελέχη της Καλαμπάκας.
Ο γνωστός δημοσιογράφος και υποψήφιος ευρωβουλευτής του κυβερνώντος κόμματος ζήτησε τη στήριξη από τους φίλους του, στην μάχη για το Ευρωκοινοβούλιο και  πρόσθεσε πως το μήνυμα του είναι ακριβώς αυτό που έχει δημοσίως δηλώσει σε πρόσφατη τοποθέτηση του.
«Είναι και κάποιοι που δεν βολεύονται…Γιατί είναι και κάποιοι που δεν λειτουργούν ως ΕΓΩ αλλά ως ΕΜΕΙΣ…

Απέναντι στην Ευρώπη της οικονομικής και πολιτικής ολιγαρχίας, οραματιζόμαστε την Ευρώπη των νεανικών μας προσδοκιών, της ισότητας, των δικαιωμάτων, της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης.
Αντί της Ευρώπης του φόβου και των κλειστών συνόρων, οραματιζόμαστε την Ευρώπη της ελπίδας, της ανάπτυξης και της δημοκρατίας».
Αναχωρώντας από την Καλαμπάκα διαβεβαίωσε ότι η μάχη για την ευρωβουλή θα δοθεί με δυναμισμό και επιχειρήματα τα οποία πρέπει να κατατίθενται για γόνιμο διάλογο και αντιπαραθέσεις ουσίας και όχι για εντυπωσιασμό.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.