Τελευταίες Ειδήσεις

Κοπή πίτας από τον ΜΑΣΚ



Με πολλές ευχές και πολλά…γκάζια έκοψε την  πρωτοχρονιάτικη πίτα ο ΜΑΣΚ           το βράδυ της Τρίτης στη λέσχη του παρουσία διοίκησης και μελών του.
Μέσα σε ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα ο πρόεδρος του Μοτοσικλετιστικού Αθλητικού Συλλόγου Καλαμπάκας κ. Πούλιος αφού καλωσόρισε όλα τα μέλη και φίλους ευχήθηκε καλή και ασφαλή χρονιά με υγεία και κάθε επιτυχία σε όλους του τομείς,.
Παράλληλα ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Καλαμπάκας  για την παρουσία του και την στήριξη τόσον του ιδίου όσον και του Δήμου  και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι το 2017 θα είναι μια καλή χρονιά.
Ο κ.  Πούλιος πρόεδρος του ΜΑΣΚ έκανε απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και αναφέρθηκε σε προγραμματισμένες δράσεις που θα γίνουν ζητώντας από τον κ. Παπαγεωργίου ως Δημοτική Αρχή να δουν το ενδεχόμενο στήριξης για την πραγματοποίηση ενός αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ENDURO όπως είχε γίνει στο παρελθόν με επιτυχία στην περιοχή.
Επίσης τονίστηκε πως σύντομα θα ακολουθήσει Γενική Συνέλευση με αρχαιρεσίες για νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.
Ακολούθησε η κοπή της πίτας ενώ ο κ. Παπαγεωργίου σε σύντομο χαιρετισμό ευχήθηκε κάθε καλό για τη νέα χρονιά και μετέφερε τις ευχές του κ. Σινάνη διαβεβαιώνοντας ότι ο Δήμος Καλαμπάκας  θα είναι πάντα αρωγός στον ΜΑΣΚ.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.