Τελευταίες Ειδήσεις

Βασίλης Κικίλιας ο φερόμενος αποστολέας της βόμβας στο ΔΝΤ!



Από την Ελλάδα εστάλη και το δέμα με εκρηκτικά που εξερράγη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, όπως αποκάλυψε το βράδυ της Πέμπτης στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας. Ως υποτιθέμενος αποστολέας αυτή τη φορά δεν εμφανίζεται ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως στην περίπτωση του παγιδευμένου φακέλου στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, αλλά ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.
Συγκεκριμένα, όταν ο κ. Τόσκας ρωτήθηκε για το δέμα στο ΔΝΤ, σημείωσε: «Εδώ έχουμε μια διαφορετική εξέλιξη γιατί εξερράγη και ευτυχώς ελαφρά τραυματίστηκε η υπάλληλος. Το δέμα έγινε μικρά κομμάτια και πριν από λίγα λεπτά μας ενημέρωσαν οι γαλλικές αρχές ότι είχε ταχυδρομηθεί από την Ελλάδα».
«Υποτιθέμενος αποστολέας είναι και πάλι πολιτικό πρόσωπο. Είναι το όνομα του κ. Κικίλια, από μια διεύθυνση που δεν χρησιμοποιείται πλέον», σημείωσε ο υπουργός, σύμφωνα με τον οποίο ο κ. Κικίλιας έχει ήδη ενημερωθεί.


Ως διεύθυνση φαινόταν αυτή του παλιού του πολιτικού γραφείο ενώ η αποστολή είχε γίνει από το κέντρο της Αθήνας, όπως και στο πακέτο - βόμβα που στάλθηκε χθες (16.03.2017) στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών με παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Etv, αποκάλυψε πως η συνδεσμολογία του εκρηκτικού συναγερμού που εξερράγη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, είναι η ίδια με αυτή του εκρηκτικού μηχανισμού που στάλθηκε χθες και δεν εξερράγη.

Μία ακόμη συγκλονιστική αποκάλυψη της τηλεοπτικής εκπομπής, είναι πως ο εκρηκτικός μηχανισμός που στάλθηκε στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενέργεια για την οποία έχει αναλάβει την ευθύνη η τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιά, μεταφέρθηκε στο Βερολίνο με ελληνική αεροπορική εταιρεία.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ ανέφερε πως το δέμα μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και την περασμένη Τετάρτη, έφυγε με πτήση της Aegean, απευθείας για το Βερολίνο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών έχει εκδώσει οδηγία, στην ποία ζητά από τους γερμανούς πολίτες να είναι προσεκτικοί όταν λαμβάνουν δέματα από την Ελλάδα!

Γερμανικές και ελληνικές Αρχές συνεργάζονται στενά ενώ τα δυο αυτά περιστατικά έχουν σημάνει τον συναγερμό σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς εκφράζονται φόβοι έχουν σταλεί και άλλα τρόμο - δέματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.