Τελευταίες Ειδήσεις

Δενδροφύτευση στο γήπεδο Καλαμπάκας-Με δωρεά του επιχειρηματία κ. Δημ. Μιγδάνη


Μια όμορφη αισθητική αλλά και ουσιαστική παρέμβαση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας με την δενδροφύτευση 270 λεϊλαντ προσφορά τοπικού επιχειρηματία.
Ειδικότερα ο ιδιοκτήτης του   «καφέ Ιθώμη» κ.  Δημήτρης Μιγδάνης πρόσφερε τα μικρά δέντρα που φυτεύτηκαν στην πίσω πλευρά των βοηθητικών χώρων του γηπέδου και  κατά μήκος της περίφραξης με σκοπό να αλλάξει όψη αισθητικά και συνάμα να δημιουργηθεί ένα φυσικό τείχος-ανεμαθραύστης που θα βοηθάει μελλοντικά όσους αθλούνται εκεί.
Αναμφίβολα πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του κ. Μιγδάνη και της οικογενειακής επιχείρησής του η οποία συμβάλει στην βελτίωση της εικόνας του Δημοτικού Σταδίου Καλαμπάκας και μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αθλητισμού κ. Ράντος μιλώντας σχετικά για την κίνηση του συντοπίτη επιχειρηματία  ευχαρίστησε τον κ. Μιγδάνη για την πρωτοβουλία και τόνισε πως τέτοιες κινήσεις τιμούν την τοπική κοινωνία, τον αθλητισμό και τον Δήμο.
Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Πρασίνου, κ. Μαρία Κουκουράβα – Γκαραγκάνη, η οποία ήταν παρούσα στη δεντροφύτευση, τόνισε πως είναι πολύ σημαντικές τέτοιες πρωτοβουλίες από δημότες που ενδιαφέρονται για την νεολαία και τον αθλητισμό.
Σημειώνεται τέλος ότι στην δεντροφύτευση, συνέβαλαν τα μέγιστα, οι μαθητές του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας, της ειδικότητας Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος, οι οποίοι έσκαψαν τις τρύπες με το ειδικό μηχάνημα και τοποθέτησαν εντός αυτών τα δέντρα με την συνδρομή του κ. Μιγδάνη και υπαλλήλων του Δήμου Καλαμπάκας.











Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.