Τελευταίες Ειδήσεις

2η Εθελοντική Γιορτή Οσπρίων Μετεώρων


Μετεώρω2η Εθελοντική Γιορτή Οσπρίων Μετεώρων
Τα όσπρια αναμφίβολα αποτελούν μια σημαντική παράμετρο της καθημερινής διατροφής των Ελλήνων και οι λάτρεις της κατανάλωσής τους φροντίζουν να το υπενθυμίζουν σε όλους.
Έτσι αυτή την Κυριακή 5 Μαρτίου στη μια το μεσημέρι στο εστιατόριο του ξενοδοχείου KOSTA FAMISSI θα πραγματοποιηθεί η 2η Εθελοντική Γιορτή Οσπρίων Μετεώρων !!!
Οι διοργανωτές της γιορτής που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Καλαμπάκα καλούν όσους επιθυμούν να δώσουν το παρόν τους σε αυτή επισημαίνοντας πως:

Ήρθε η ώρα
να οργανωθούμε σε παρέες,
να βρούμε παραδοσιακές και πρωτότυπες συνταγές,
να μαζευτούμε στα σπίτια και να μαγειρέψουμε
για να γεμίσουμε το φετινό μας τραπέζι
με κάθε λογής όσπριονοστιμιές !!!
Η γιορτινή συνάντηση έχει την μορφή συλλογικής κουζίνας, δηλαδή OΛΟΙ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ετοιμάσουν και να προσφέρουν στο μεγάλο τραπέζι από ένα φαγητό που να έχει σαν κύριο συστατικό τα όσπρια ή το αλεύρι τους.
Οι συνταγές θα πρέπει να είναι 100% φυτοφαγικές (νηστίσιμες) για να μπορούν να δοκιμάσουν όλοι και να περιέχουν αγνά υλικά (όχι χημικά σκευάσματα και βελτιωτικά γεύσης τύπου 'κύβοι').
Στην περίπτωση των γλυκών να χρησιμοποιηθούν παραδοσιακά γλυκαντικά όπως το πετιμέζι, το χαρουπόμελο, την μελάσα, το σταφυλόμελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.