Τελευταίες Ειδήσεις

Τσίκνισμα και Zumba στην Θεόπετρα


Με πολύ και διάθεση τήρησαν και φέτος το έθιμο της Τσικνοπέμπτης μέλη, φίλοι και συγχωριανοί του Πολιτιστικού Συλλόγου στην Θεόπετρα.
Με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου και καθόλα δραστήριου συλλόγου και μάλιστα λίγες ημέρες μετά την επιτυχημένη χορευτική εκδήλωση, στο χώρο όπου είναι εγκαταστημένος αντάμωσαν μικροί-μεγάλοι το απόγευμα της Πέμπτης ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του.
Το παλαιό σχολείο είχε διακοσμηθεί αναλόγως και το κλίμα άκρως εορταστικό και αποκριάτικο προδιέθετε για μια ευχάριστη βραδιά που εξελίχθηκε σε ένα τρελό γλέντι.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Παπακώστας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είχαν φροντίσει όλα να είναι έτοιμα για την ημέρα  και έτσι η ψησταριά πήρε κυριολεκτικά φωτιά με τα νοστιμότατα σουβλάκια σε ελάχιστο χρόνο να γίνονται ανάρπαστα και πολλά άλλα εδέσματα που κοσμούσαν τον πλούσιο μπουφέ που είχε στηθεί με πολύ μεράκι.
Κι όλα αυτά συνοδεία ντόπιου καλού κρασιού για τους μεγάλους και αναψυκτικών και χυμών για τα παιδιά που μασκαρεμένα έδωσαν ένα πραγματικά αποκριάτικο χρώμα με πολύ κέφι και διάθεση ξεφαντώματος.
Κάτι που δεν άργησε να συμβεί καθώς ο πρόεδρος είχε φροντίσει και γι αυτό με την παρουσία δασκάλας της Zumba  που παρέσυρε μικρούς και μεγάλους σε χορό με το συγκεκριμένο είδος αλλά και αποκριάτικους ρυθμούς.
Έτσι μέσα σε κλίμα εορταστικό και καλής διάθεσης ευχήθηκαν όλοι χρόνια πολλά και καλές απόκριες ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επομένη εκδήλωση του συλλόγου με τα παραδοσιακά κούλουμα της Καθαρής Δευτέρας.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.