Τελευταίες Ειδήσεις

VEGAS, Ουγγαρέζος και Zumba στην Καλαμπάκα-Συνεχίστηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου


Σε ρυθμούς αποκριάτικους ζει η Καλαμπάκα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου με στόχο να δημιουργηθεί ένα κλίμα χαράς και κεφιού για μικρούς και μεγάλους.
Ήδη οι εκδηλώσεις οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από το απόγευμα της Πέμπτης με την συναυλία της Φιλαρμονικής του Ωδείου Λάρισας στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου και συνεχίστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής με την Σχολή Χορού «Χορός και Έκφραση» της κ. Δήμητρας Κανάτα στην πλατεία Ρήγα Φεραίου της πόλης που απασχόλησε μικρά παιδιά με Zumba Kids δημιουργώντας ένα όμορφο κλίμα.
Τα παιδιά το χάρηκαν με την ψυχή τους και με τις πολύχρωμες αποκριάτικες στολές τους έδωσαν ένα άλλο χρώμα προσφέροντας συνάμα ένα θέαμα που απόλαυσαν και όσοι βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας.
Την σκυτάλη πήρε το βράδυ και πάλι στην πλατεία Ρήγα Φεραίου ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος  ο οποίος παρουσίασε το νεανικό συγκρότημα VEGAS που ήλθε από την Αθήνα για μια μοναδική συναυλία στην Καλαμπάκα.

Πριν την έναρξη αυτής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε αρκετά χρήσιμες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες στο φετινό Κυνήγι του Θησαυρού που ξεκίνησε το Σάββατο, βάζοντας του 1000 και πλέον κυνηγούς στον «Ιστό της πλάνης»…αφήνοντας ωστόσο γρίφους τους οποίους θα έπρεπε οι ίδιοι να λύσουν για να φθάσουν στην επιτυχία…
Η βραδιά συνεχίστηκε με τις επιτυχίες των VEGAS που δημιούργησαν κλίμα κεφιού στη νεολαία και όχι μόνο που κατέκλυσε την πλατεία Ρήγα Φεραίου.
Σημειώνεται τέλος ότι οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμπάκας συνεχίστηκαν το Σάββατο με το Κυνήγι Θησαυρού, τις παραδοσιακές καντάδες το βράδυ  από τον Χορευτικό Όμιλο «Μετέωρα», την Κυριακή με ένα ξέφρενο πάρτι για τα παιδιά στην κεντρική πλατεία στις 11.30 και τον παραδοσιακό χορό «Κάτω στον Άγιο Θόδωρο» στον αύλειο χώρο του  ΙΝ Κοιμήσεως Θεοτόκου και θα ολοκληρωθούν την Καθαρά Δευτέρα με τα Παραδοσιακά Κούλουμα στο ΚΕΓΕ.











Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.