Τελευταίες Ειδήσεις

Ενημερώθηκαν για τη χρήση POS-Οι υδραυλικοί της Καλαμπάκας


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε το βράδυ  της Πέμπτης ενημερωτική συνάντηση των υδραυλικών της Καλαμπάκας για τη χρήση των τερματικών POS τα οποία πλέον εισέρχονται στην καθημερινότητα τους με πρωτοβουλία του Συνδέσμου του νομού μας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας στο «Μετεώρων Πανόραμα» μετά από συνεννόηση του προέδρου των Υδραυλικών κ. Βαλομάνδρα και του ομολόγου της Συνεταιριστικής κ. Λάππα.
Στην ενημερωτική συνάντηση όλοι  οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την χρήση και την νομοθεσία που αφορά τα νέα τερματικά που θα είναι απαραίτητα στις καθημερινές συναλλαγές επαγγελματιών και καταναλωτικού κοινού.

Όπως τονίστηκε από τα στελέχη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να παίρνουν τα τερματικά της και θα έχουν  άμεση ενεργοποίηση, γρήγορη εξυπηρέτηση, άριστο service και ποικιλία τερματικών συσκευών (ενσύρματες, ασύρματες, mobile), μπορεί να αποκτήσει ο καθένας το POS που ταιριάζει στις ανάγκες της δικής του επιχείρησης.
Ανταποκρινόμενοι στις νέες συνθήκες της ελληνικής αγοράς επιχειρήσεις και οι υδραυλικοί ως ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν πλέον τη δυνατότητα να δέχονται πληρωμές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών, με υψηλή ταχύτητα συναλλαγών και απόλυτη ασφάλεια χάρη στην τεχνολογία Chip & PIN.
Σημειώνεται τέλος ότι παρών στην ενημερωτική εκδήλωση των υδραυλικών της Καλαμπάκας ήταν και ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας κ. Λάππας.
Αφού ολοκληρώθηκε η ενημέρωση για τα POSοι υδραυλικοί συζήτησαν και για την άφιξη του φυσικού αερίου στην Καλαμπάκα αλλά και τις διαδικασίες για την εγκατάσταση οι οποίες θα πρέπει να γίνονται από πιστοποιημένους συναδέλφους ώστε οι εργασίες να είναι απόλυτα ασφαλείς και βάσει των όσων προδιαγραφών απαιτούνται.











Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.