Τελευταίες Ειδήσεις

Ενημερώθηκαν για τη χρήση POS


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε το βράδυ  της Τρίτης ενημερωτική συνάντηση
Των επαγγελματιών της Καλαμπάκας για τη χρήση των τερματικών POS τα οποία πλέον εισέρχονται στην καθημερινότητα τους.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία και συνεργασία συνάμα του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας στο cafe EDELWEISS
Όπου όλοι  οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την χρήση και την νομοθεσία που αφορά τα νέα τερματικά που θα είναι απαραίτητα στις καθημερινές συναλλαγές επαγγελματιών και καταναλωτικού κοινού.

Όπως τονίστηκε από τα στελέχη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να παίρνουν τα τερματικά της και θα έχουν  άμεση ενεργοποίηση, γρήγορη εξυπηρέτηση, άριστο service και ποικιλία τερματικών συσκευών (ενσύρματες, ασύρματες, mobile), μπορεί να αποκτήσει ο καθένας το POS που ταιριάζει στις ανάγκες της δικής του επιχείρησης.
Ανταποκρινόμενοι στις νέες συνθήκες της ελληνικής αγοράς επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν πλέον τη δυνατότητα να δέχονται πληρωμές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών, με υψηλή ταχύτητα συναλλαγών και απόλυτη ασφάλεια χάρη στην τεχνολογία Chip & PIN.
Σημειώνεται τέλος ότι παρών στην ενημερωτική εκδήλωση των επαγγελματιών της Καλαμπάκας ήταν και ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας κ. Λάππας.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.