Τελευταίες Ειδήσεις

Στο πλευρό των αγροτών η ΕΒΕ Καλαμπάκας

Η ΕΒΕ Καλαμπάκας συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των αγροτών που βγαίνουν ξανά στους δρόμους, για να αντιπαλέψουν τις πολιτικές που τους ξεκληρίζουν.

Στέλνουμε θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στα μπλόκα των φτωχών αγροτών σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στους αγρότες της Θεσσαλίας που συσπειρώνονται στο αγωνιστικό μπλόκο της Νίκαιας.
Οι ίδιες πολιτικές της φιλομονοπωλιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και όλων των προηγούμενων, οι πολιτικές και οι αποφάσεις της ΕΕ, που ρημάζουν τα μαγαζιά μας αρπάζοντας ότι μας έχει απομείνει, είναι αυτές που οδηγούν και την αγροτιά στο ξεκλήρισμα.


• Με το νέο ασφαλιστικό που καταργεί στην ουσία τις λαϊκές κατακτήσεις στις συντάξεις, την υγεία, την περίθαλψη και την πρόνοια, όπως αυτά κουτσά στραβά είχαν καθιερωθεί τις προηγούμενες δεκαετίες - ο μόχθος ο δικός μας ήταν και οι δικές μας εισφορές.
• Με τη νέα εξέλιξη της μεταφοράς όλων των οφειλών προς τον ΟΑΕΕ -ακόμη και των ελάχιστων- στο ΚΕΑΟ και την κυβερνητική κοροϊδία ότι και καλά τα ρίχνουν για να τα έχουν τακτοποιημένα εκεί, αλλά δεσμεύονται δήθεν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα ζητήσουν με δικαστικά μέτρα.
• Με τη φορολογική λεηλασία που χώνει βαθειά το χέρι στην τσέπη μας κι αφού δε βρίσκει τίποτα πια, μας οδηγεί στην κρεμάλα των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων.
• Με όλες εκείνες τις πολιτικές που στοχεύουν στην προστασία και την αύξηση των κερδών των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων και οδηγούν το μικρό επαγγελματία, τη βιοτεχνία, το μικρομάγαζο στο λουκέτο.
Με δυο κουβέντες όλη τους η πολιτική, σε όλους τους τομείς οδηγεί στην εξαφάνιση και των α/α και των αγροτών. Οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια προγραμματισμένα, συστηματικά και στοχευμένα στη συγκέντρωση και του εμπορίου και της παραγωγής και της αγροτικής γης σε λίγα χέρια.
Παίζουν ζάρια στις πλάτες μας, και των μικροεπαγγελματιών και της αγροτιάς.
Ήρθε η ώρα να ρίξουμε και μεις τη δική μας ζαριά και να τους στριμώξουμε.
Με τη κοινή μας δράση, την κοινωνική συμμαχία των α/α με τη φτωχή αγροτιά και την εργατική τάξη, Παλεύουμε σήμερα για να αποτρέψουμε την καταστροφή μας, με στόχο τη δική μας κοινωνία που ο εργαζόμενος λαός στο εργοστάσιο, στο χωράφι ή όπου αλλού δουλεύει θα απολαμβάνει τους καρπούς της δουλειάς του.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ
6 μ.μ. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Τα λεωφορεία αναχωρούν στις 4:30 μ.μ. απ’ τη γνωστή θέση του Κωστάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.