Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτυχής ο χορός της Θεόπετρας


Με αρκετό κέφι και διάθεση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου και της Ομάδας ποδοσφαίρου Θεόπετρας  στο κέντρο «Ρουαγιάλ Παλλάς».
Μέλη, συγχωριανοί και φίλοι των καθόλα δραστήριων συλλόγων  έδωσαν δυναμικό το παρόν στην ετήσια εκδήλωση η οποία και φέτος αποτέλεσε μια πρώτης τάξης ευκαιρία να ανταμώσουν συγχωριανοί και φίλοι και να διασκεδάσουν με μοναδικό τρόπο.
Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου κ. Δημήτρης Παπακώστας με ευχές για καλή  χρονιά με υγεία και προκοπή σε όλους ευχαριστώντας για την ανταπόκριση στο κάλεσμα και την μεγάλη στήριξη που τους δίνουν σε κάθε δραστηριότητα ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης.
Ακολούθησε η εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου και μάλιστα με τις καινούριες στολές απόκτημα του συλλόγου αξιοποιώντας σχετικό πρόγραμμα ενώ μικροί και μεγάλοι χορευτές απέσπασαν δικαίως το θερμό χειροκρότημα όλων.
Η συνέχεια περιελάμβανε κέφι και χορό μέχρι τελικής πτώσης και πλούσια λαχειοφόρο αγορά χαρίζοντας δώρα αξίας στους τυχερούς που συν τοις άλλοις έφυγαν και φορτωμένοι…

Θανάσης Βλάχος 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.