Τελευταίες Ειδήσεις

Ήρθε η ώρα της αλήθειας και της Νέας Δημοκρατίας-Τέλος στην κατηφόρα της χώρας τόνισε ο κ. Καράογλου


Η ώρα της αλήθειας ήρθε αλλά και η ώρα μιας ισχυρής και αυτοδύναμης κυβέρνησης  Νέας Δημοκρατίας για να δοθεί τέλος στον κατήφορο της χώρας εξ αιτίας των πολιτικών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Μιας κυβέρνησης που στηρίχθηκε στο ψέμα και της υποσχέσεις και έφερε αρκετά δεινά στη χώρα και τους έλληνες που ταλανίζονται από τις εξοντωτικές φορολογικές επιβαρύνσεις με ταυτόχρονη περικοπή μισθών και συντάξεων που οδηγεί την κοινωνία στην απόγνωση.
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο  Αναπληρωτής Τομεάρχης του υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και  Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Βουλευτής της Ν.Δ. Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρος Καράογλου μιλώντας στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ. ΤΟ Καλαμπάκας το πρωίτ ου Σαββάτου στο ξενοδοχείο «ΟΡΦΕΑΣ» παρουσία στελεχών, μελών και φίλων της παράταξης.

Τον κ. Καράογλου προλόγισε ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης κ. Γεωργίου επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ένα στέλεχος πρώτης γραμμής της παράταξης αλλά και την ανάγκη συσπείρωσης για τη νίκη στις εκλογές που θα έρθουν ώστε να βγει η χώρα από την κρίση και να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που δημιούργησε η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα και των ΑΝΕΛ.
Ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και αγωνιστική ετοιμότητα για να αλλάξουμε την πορεία της χώρας και να την νοικοκυρέψουμε όπως είπε.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Τομεάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής της ΝΔ και Βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος Στέργιος Χυτούδης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Μιχάλης Μπαγιώτης, ο Τομεάρχης Οργανωτικού Ν.Ο. Τρικάλων Νίκος Καρδούλας, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Τρικάλων Θάνος Βλαχονάσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης, οι πρώην βουλευτές Ηλίας Βλαχογιάννης και Μιχάλης Ταμήλος, πολιτευτές,  στελέχη και φίλοι του κόμματος.
Σημειώνεται ότι προηγουμένως ο κ. Καράογλου επισκέφτηκε το Δημαρχείο Καλαμπάκας όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος κ. Σινάνης και μέλη της Δημοτικής Αρχής και του δώρισε μια γκραβούρα του ιστορικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου.






























Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.