Τελευταίες Ειδήσεις

Λεύκωμα οδηγός γνωριμίας με την περιοχή «Ο τόπος μας»-Παρουσίασε ο ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ με πλούσιο υλικό της 88χρονης ιστορίας του


Μια μοναδική διαδρομή με τις ομορφιές της Καλαμπάκας και των Μετεώρων ακολουθεί όποιος ξεφυλλίζει τις σελίδες του Λευκώματος του ΑΣ Μετέωρα η παρουσίαση του οποίου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής.
Ένα λεύκωμα θα έλεγε κανείς οδηγός γνωριμίας με την πολύχρονη ιστορία του αθλητικού σωματείου της Καλαμπάκας που αριθμεί 88χρόνια σήμερα αλλά και μοναδικές εικόνες από την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα που καταδεικνύουν την σπάνια ομορφιά τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου καις την εισαγωγική του ομιλία το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΑΣ Μετέωρα Γιώργος Σιαμουρέλης αναφέρθηκε στο πολύτιμο φωτογραφικό υλικό του Καλαμπακιώτη εκπαιδευτικού Νίκου Ζιώγα, το αρχείο του Γιάννη Μπουτίνα πρώην προέδρου του σωματείου που ευγενικά προσέφεραν για την δημιουργία του ενώ ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Καλαμπάκας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ΙΜ Σταγών και Μετεώρων, τις Ιερές Μονές Μετεώρων και όλους εκείνους που στήριξαν την όλη προσπάθεια.
Ακολούθησαν χαιρετισμοί-τοποθετήσεις για το λεύκωμα-το πρώτο του σωματείου-από τους κ.κ. Ζιώγα, Μπουτίνα, τον Πρωτοσύγκελο της ΙΜ και Καθηγούμενο του Μ. Μετεώρου Αρχιμανδρίτη Νήφωνα, τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σινάνη, τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Αναγνωστόπουλο τον Πρόεδρο του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Νυρεμβέργης κ. Πολύζο και τον. Κ. Γκούμπλια μέλος της Διοικούσας Επιτροπής.

Ακολούθησε προβολή βίντεο με την συνδρομή του «Επί Σταγών»  με την συγκινητική αναφορά του υπεραιωνόβιου Λάζαρου Αρσενίου που μίλησε για την ίδρυση του ιστορικού σωματείου της Καλαμπάκας το 1929 και το πώς διαδόθηκε το ποδόσφαιρο στην περιοχή.















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.