Τελευταίες Ειδήσεις

Παρουσίαση της LR Health & Beauty στην Καλαμπάκα


 Άκρως ενδιαφέρουσα ήταν η παρουσίαση της εταιρείας LR Health & Beauty το απόγευμα της Κυριακής στην Καλαμπάκα στο πλαίσιο ημερίδας ενημέρωσης του κοινού αναφορικά με τις δράσεις και δραστηριότητές της.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Theatro Hotel Odysseon» οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα που προωθεί η εταιρεία και εντάσσονται στους κλάδους:

·         των συμπληρωμάτων διατροφής υψηλής ποιότητας, τα οποία
α) απευθύνονται σε ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση και την άμυνα του οργανισμού τους,
β) συμβάλλουν σε έναν υγιή τρόπο ζωής μέσω μιας ισορροπημένης παροχής βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων,
γ) ενισχύουν τον οργανισμό όταν οι απαιτήσεις είναι αυξημένες (π.χ. αθλητές, ηλικιωμένοι)

·         της κοσμετολογίας-αρωματοποιίας μέσω

α) της ολοκληρωμένης τεχνολογίας του ZEITGARD Anti – Age Management όπου με πολύ εύκολα βήματα απολαμβάνετε αποτελέσματα που μέχρι πρότινος μπορούσατε να απολαύσετε μόνο στα ινστιτούτα ομορφιάς, όπως έναν λεπτομερή και βαθύ καθαρισμό προσώπου, αλλά και μια θεραπεία κατά των ρυτίδων που ομαλοποιεί τις ρυτίδες και διεγείρει τα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας, αφήνοντας ένα ορατό και άμεσο αποτέλεσμα.
β) των επί σειρά ετών bestsellers-προϊόντων της LR για στοχευμένη περιποίηση ανάλογα με το τύπο και τις ανάγκες της επιδερμίδας, καθώς επίσης και των πιστοποιημένων προϊόντων Aloe Vera, των επαγγελματικών προϊόντων Περιποίησης Μαλλιών και κορυφαίων Καλλυντικών.
γ) των αρωμάτων της LR που διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα, τα επιλεγμένα συστατικά και το υψηλό σε άρωμα περιεχόμενό τους.
Στα σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι αρκετές προϊοντικές καινοτομίες της εταιρείας LR Health & Beauty στον τομέα των διατροφικών συμπληρωμάτων και της περιποίησης έχουν διακριθεί πολλαπλώς. Επίσης η LR δίνει μέγιστη σημασία στη χρήση φυσικών πρώτων υλών άριστης ποιότητας, σε συνδυασμό με τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις από τον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης.
Παράλληλα με την παρουσίαση των προϊόντων ενημερώθηκαν  οι ενδιαφερόμενοι και για τη δυνατότητα επαγγελματικής συνεργασίας με την εταιρεία που δίνει την ευκαιρία για ένα σημαντικό πρόσθετο εισόδημα από την πώληση των προϊόντων που προωθεί αυτή.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.