Τελευταίες Ειδήσεις

Γλέντι μέχρι πρωίας από τον ΕΜΟ Βασιλικής


Καθόλα επιτυχής ήταν ο ετήσιος χορός του Εξωραϊστικού Μορφωτικού Συλλόγου Βασιλικής «Η Κυρά Βασιλική» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.
Η ετήσια εκδήλωση του συλλόγου αποτέλεσε και φέτος μια ευκαιρία για να ανταμώσουν συγχωριανοί και φίλοι και να διασκεδάσουν με τον δικό τους παραδοσιακό τρόπο μέχρι τελικής πτώσης…
Η προσέλευση σύμφωνα με τα μέλη της διοίκησης του ΕΜΟΒ Ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η αίθουσα του κέντρου «Στεφανής» κατακλύστηκε για μια βραδιά που άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων για όσους ήταν παρόντες.

Σε σύντομο χαιρετισμό της η πρόεδρος του συλλόγου κ. Βίκυ Σαμαρά αφού καλωσόρισε τους παρισταμένους  ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία εξέφρασε τη χαρά για την μεγάλη ανταπόκριση και ευχαρίστησε όλους για την παρουσίας τους ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Αναγνωστόπουλος και η Αντιδήμαρχος κ. Δρούγκα διαβεβαιώνοντας ότι Περιφέρεια και Δήμος στηρίζουν τις προσπάθειες των τοπικών συλλόγων.
Η βραδιά περιελάμβανε εμφάνιση όλων των τμημάτων του χορευτικού του συλλόγου που απέδωσαν άριστα παραδοσιακούς χορούς υπό την καθοδήγηση των κ. κ. Ρεντζελά και Παναγιώτου ενώ τη σκυτάλη πήραν στη συνέχεια όλοι οι παραβρισκόμενοι που διασκέδασαν με χορό και τραγούδι με την ορχήστρα των Γιάννη Ζιάκου και Ζέτα Λένας.













Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.