Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτυχής ο χορός της «Παλαιοπαναγιάς»


Με τον δικό τους παραδοσιακό τρόπο γλέντησαν οι Βλαχαβιώτες και όχι μόνο, το βράδυ της Παρασκευής στον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Παπαλαιοπαναγιά».
Η καθιερωμένη εκδήλωση του δραστήριου συλλόγου πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο "BELVEDERE»  ο χώρος του οποίου κατακλύστηκε από μέλη, συγχωριανούς και φίλους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου για να περάσουν μαζί μια  όμορφη βραδιά.

Τους παριστάμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αλέξανδρος Τάτσιος που ευχήθηκε μια καλή και ευτυχισμένη χρονιά με υγεία και δημιουργία και αναφέρθηκε στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο χρόνο που με την βοήθεια όλων είχαν  την επιτυχία τους με απώτερο σκοπό και στόχο την ανάδειξη του χωριού και την προβολή του μέσα από αυτές..
Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με ευχές για το 2017 και τη σκυτάλη πήραν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των παραβρισκόμενων.
Η βραδιά περιελάμβανε και μια ευχάριστη έκπληξη που θύμισε στους μεγαλύτερους το παρελθόν και προσέφερε την ευκαιρία στους νεότερους να το γνωρίσουν καθώς προβλήθηκε βίντεο το οποίο παρουσίασε ήθη και έθιμα της Βλαχάβας την προετοιμασία και επιμέλεια του οποίου είχε η κ. Γεωργία Ψύρρα.
Κατόπιν αυτών οι παριστάμενοι κατέλαβαν την πίστα με χορό και όμορφο γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.