Τελευταίες Ειδήσεις

Δεν αλλάζει όνομα το πάρκο της Θεόπετρας-Ομόφωνο όχι του ΤΣ στο αίτημα της οικογένειας Μήτσιου


Απορρίφθηκε το αίτημα για μετονομασία του πάρκου της Θεόπετρας της οικογένειας του άτυχου υπαλλήλου του Δήμου Καλαμπάκας Αθανασίου Μήτσιου  που έχασε τη ζωή του πέφτοντας ενώ επιχειρούσε να αλλάξει λαμπτήρα σε κολώνα φωτισμού στο συγκεκριμένο χώρο.
Η οικογένεια του εκλιπόντος επανήλθε για δεύτερη φορά ζητώντας να δοθεί το όνομα του στο πάρκο όπου άφησε την τελευταία του πνοή εν ώρα καθήκοντος μετά την πρώτη απορριπτική απόφαση η οποία είχε ληφθεί επ΄ αυτού.
Το θέμα απασχόλησε τη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Θεόπετρας το βράδυ της Πέμπτης η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Παπαναστασίου, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Τούλα, των οικείων του εκλιπόντος και πλήθους κατοίκων του χωριού.

Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Παπαβασιλείου κηρύσσοντας την έναρξη της συνεδρίασης αφού καλωσόρισε όλους τους παρισταμένους απευθύνθηκε στον πατέρα και τον αδελφό του αείμνηστου Αθανάσιου Μήτσιου εκφράζοντας για άλλη μια φορά τη λύπη του και όλων των συγχωριανών για το τραγικό συμβάν τονίζοντας ότι ανεξαρτήτως της απόφασης που θα ληφθεί συμπαρίστανται στον πόνο της οικογένειας για την απώλεια του αγαπημένου της παιδιού και αδελφού.
Στην συνεδρίαση τοποθετήθηκε αρχικά ο πατέρας του εκλιπόντος που αναφέρθηκε στο αίτημα της οικογένειας και ακολούθησαν τοποθετήσεις από τους παρισταμένους και κάποια στιγμή ανέβηκαν οι τόνοι αλλά δεν πήραν διαστάσεις καθότι με παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.
Κατόπιν αυτών το Τοπικό Συμβούλιο κεκλισμένων των θυρών συζήτησε για το θέμα και μετά από λίγη ώρα ανακοίνωσε την απόφασή του η οποία ήταν αρνητική στο αίτημα της οικογένειας Μήτσιου υπενθυμίζοντας ότι παραμένει στην αρχική του απόφαση να μην αλλάξει το όνομα του πάρκου της Θεόπετρας και να παραμείνει ως έχει.











Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.